ACTES 50 ANIVERSARI ESBART - L'Esbart Joventut Nostra

Vaya al Contenido

Menu Principal:

ACTES 50 ANIVERSARI ESBART

ANIVERSARIS
Música: Sardana Esbart Joventut Nostra del Mestre Tomàs Gil i Membrado
Enguany (2010) l'Esbart Joventut Nostra de l'Agrupació Congrés, entitat molt arrelada a la vida de les Vivendes del Congrés, celebra el seu 50è aniversari; cinquanta anys dedicats a la defensa del folklore i de les formacions de la dansa tradicional catalana.

Celebrar les noces d'or de l'Esbart és reconèixer la importància que ha tingut en la vida cultural, gràcies als esforços i dedicació de moltes persones que han format part d'aquesta gran família i que l'han fet que sigui una institució capdavantera per a la recuperació, renovació i difusió de la dansa tradicional i de la cultura popular.

Amb aquesta celebració, fem un homenatge a tots aquells i aquelles, que fins hi tot en èpoques fosques, han apostat per l'associacionisme i la cultura popular, és doncs un homenatge a tots els mestres, dansaires, socis, músics, compositors, etc. que durant tots aquests anys han col.laborat amb l'Esbart.

Felicitats, doncs, a tots aquells que durant cinquanta anys han aportat algun granet de sorra per potenciar i consolidar l'Esbart Joventut Nostra, i als qui mantenen viu en l'actualiat el seu esperit cultural.Agraïment a tot l'estol de dansaires, del més menut al més antic de la casa, a tots una paraula d'ànim i de felicitació. Aquest agraïment el fem palès també a totes les persones que, darrere de l'escenari, fan una tasca desconeguda per a molts, però sempre valuosa, com són la gent de vestuari, so, música, llums, regidoria, locució, etc.Volem també agrair al barri del Congrés, les seves entitats i al Districte de Sant Andreu, el suport rebut al llarg d'aquests anys.Desitgem poder celebrar molts més aniversaris amb la vostra companyia i seguir així gaudint de l'expressió de la dansa a Catalunya. 

.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal